Körséta az üzletben



 Séta az üzletben: 
 

Sokféleképpen berendezhetjük lakásunkat, de két dologra feltétlenül ügyeljünk: az ízléstelenségre (giccsre) és a sivárságra.

Egy giccses lakberendezési tárgy csakis akkor fogadható el, ha humora van, de a mennyiségre nagyon vigyázni kell.

Egy jól megválasztott, poénos tárgy (legyen az kerti, vagy lakásba való) tükrözi jó humorérzékünket.

Egy vicces hűtőmágnes felvidít reggel, mikor kezdődik a nap, egy kerti kerámiafigura mosolyra késztet, de a MÉRTÉK nagyon fontos!

A lakásnak, a térnek lelke van. Otthonunk megmutatja, hogy kik vagyunk.

Egy laikus is észreveszi, hogy kellemesebb a hangulat egy ízlésesen berendezett szobában, mint egy giccsektől burjánzó, vagy épp’ egy szürke, kongó helyiségben.

A lakás, kert berendezésében a kiegészítőknek nagyon fontos szerepe van egy tér kialakításában.

Egy falikép, egy gyertya-, vagy mécsestartó meghitt hangulatot varázsol, OTTHONT teremt, egy olyan otthont, ahová mindig jóleső érzés hazatérni, ahol pihenhetünk, kikapcsolódhatunk.

Ennek kialakításában szeretnénk segíteni.

Üzletünkben ízléses lakás kiegészítőket, szezonális dekorációs kellékeket, lakberendezési tárgyakat és ajándéktárgyakat árusítunk.

Folyamatosan követjük a mindenkori trendet, és vevőink igényeit, de szigorúan csak olyan termékeket forgalmazunk, amit mi is szívesen látnánk viszont otthonunkban.

Erről az útról nem térünk le, hiszünk abban, hogy nem feltétlenül a kereslet határozhatja meg a kínálatot, hanem a kínálatnak is van ízlésformáló szerepe